Een paar projecten van Clarity Concepts:

Restaurant the Lemon Tree

Het eerste fine dining- en chef's table-restaurant in Deventer. En dat niet alleen; het combineert ook nog eens aardsheid met luxe. Hoe maakte ik alle details ook buiten de keuken kloppend?

Perfectie. Dat was wat oprichter Valentijn verlangde voor zijn nieuwe restaurant. Ik hielp hem met de ontwikkeling van het complete merk voor the Lemon Tree. Van missie tot logo en van website tot huisstijl-handleiding. Wil je mijn werk in het echt zien? Dat kan van dinsdag tot vrijdag op de Grote Poot 1 in Deventer. Maar vergeet niet te reserveren: The Lemon Tree zit bijna altijd vol.
Krijg dit ookBekijk website

Accountmanager Salemate

Een verkoper worden die eerst een vriendenband opbouwt met zijn klanten. Dit was de visie waarmee mijn opdrachtgever Simon een nieuw salesbedrijf wilde beginnen in Eindhoven. Hoe bedacht ik voor hem een merk dat deze visie perfect overbrengt?

Salemate werd de naam van dit nieuwe concept. Een verwijzing naar de woorden 'sales' en 'soulmate'. Elke klant krijgt een eigen salemate die past bij zijn of haar karakter. Het logo staat symbool voor twee handen die elkaar raken. De groenblauwe kleur en de schuinen banen verwijzen naar groei en vertrouwen.
Simon kocht bij mij een professional-pakket. Hij kreeg dus ook een missie, visie en uitlegdocument, zodat zijn toekomstige werknemers straks ook enthousiast worden.
Krijg dit ookBekijk website

Plaagdierbeheerser ten Dijk

Plaagdieren beheersen in plaats van ongedierte bestrijden. Met de missie 'mens en dier beschermen' sloeg ten Dijk een nieuwe weg in. Hoe zorgde ik voor een uitstraling die past bij deze nieuwe missie?

Als je plaagdier-populaties weet te ontmoedigen, is het doden ervan niet langer nodig. Ik hielp het familiebedrijf uit Terwolde met het uitdragen van deze nieuwe richting. In drie maanden tijd kreeg ten Dijk een compleet nieuwe uitstraling. Website, kleurenschema's, bedrijfskleding. Niets bleef hetzelfde. Decennia lang was ten Dijk al één van de grotere spelers in Nederland en Duitsland. Nú zijn ze klaar om marktleider te zijn in 2025.
Krijg dit ookBekijk website